mandag 26. september 2016

Vinneren er...

Trekning er gjort av leder for FIKS, Jan Løkken, i samarbeid med Geir Løchsen og Hanne Dølheim som sekretariat.


Tre glade vinnere kan innkassere gavekort på G-sport Vinterbro pålydende kr. 3.000,-








Vinnere:
  1. Daniela Geisler
  2. Lill Lokna
  3. Camilla Lundqvist (8 år)
Gavekort kan hentes hos Hanne Dølheim, Rådhusplassen 29 (Erik Johansenbygget, 2. etg.) hanne.dolheim@as.kommune.no - etter avtale!


Vi gratulerer alle vinnere!

3 kommentarer:

  1. lånet! lån! lån!Leter du etter en anerkjent og akkreditert privat lån selskap som tilbyr lån for lifetime mulighet.Vi tilbyr alle typer lån i en svært rask og enkel måte, personlige lån, billån, boliglån, studielån, business lån, investering lån, gjeld konsolidering og mye mer.Har du blitt avvist av banker og andre finansinstitusjoner?Trenger du en konsolidering lån eller boliglån? Ikke se noe mer som vi er her å gjøre alle dine økonomiske problemer en ting fra fortiden.Vi låne penger til enkeltpersoner og bedrifter som trenger økonomisk hjelp med en hastighet på 2%.Ingen personnummer kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert.Jeg vil bruke dette mediet til å informere deg om at vi gir pålitelig og støttende og vi vil gjerne tilby deg et lån.Så send oss en epost til: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) å søke om et lån

    SvarSlett
  2. Hei, jeg heter Claudia Klein, jeg er utlåner og er også finansiell konsulent.

    Har du stort behov for økonomisk forsterkning? Trenger du et lån til forskjellige formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet via | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

    Vi vet at det å ha et legitimt lån alltid har vært et enormt problem For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy interesse rate, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld til inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

    Vi tilbyr 24 timers lån i verdensklasse. For forespørsler / spørsmål? - Send en e-post til | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en melding på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

    Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite kontanter, bare skriv til oss så får du et lån.

    Din økonomiske frihet er i dine hender!

    SvarSlett
  3. Hei og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mitt navn er Claudia Klein, jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent. Jeg tilbyr alle typer lånetjenester

    Har du sårt behov for økonomisk forsterkning? Trenger du lån til ulike formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyr alle typer lånetjenester (Personlig lån, Bedriftslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån og du kan også låne opptil 15 millioner euro og vi gir ut lån til en lav rente på 3 % per år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter.

    Jeg erkjenner det faktum at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det

    Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart

    Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån.

    Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    SvarSlett